Peeriscoop

Cultuur zegt ons wie we zijn. Waar we vandaan komen. Als je niet weet waar je vandaan komt... zal je niet weten waar naartoe te gaan.

Boerenstraat 11b
4201 GAGorinchem
Telefoon: 0183-690022
E-mail: info@peeriscoop.nl
http://peeriscoop.nl/

Wat is er leuker dan naar een voorstelling kijken die speciaal voor uw bedrijf gemaakt is? Waarbij iemand in het zonnetje gezet wordt of waar herinneringen opgehaald worden aan die ene jubilaris? Theater op Maat geeft invulling specifiek gericht op de wensen van de opdrachtgever.

 In Theater Peeriscoop kan een besloten activiteit georganiseerd worden, bijvoorbeeld een personeelsfeest, waarbij de gasten een voorstelling bijwonen. Deze voorstelling wordt aangepast aan de toeschouwers met input vanuit de opdrachtgever. Die grappige anekdote of dat eeuwig terugkerende onderwerp wordt in de voorstelling breed uitgemeten door de verteller of een personage.

Dit Theater op Maat concept kan in overleg naar eigen wens ingevuld worden. Niets is ondenkbaar en alles is bespreekbaar.

Daarnaast bieden wij een workshop “Spreken in het Openbaar†aan:

Presentaties geven, een boodschap overbrengen.

We weten wat we willen zeggen, maar nu moeten we ervoor zorgen dat de boodschap ook overkomt en het verhaal ook blijft hangen in het hoofd en het hart van de toehoorders. Meesterverteller en theatermaker Fred Delfgaauw leert u  op een praktische wijze de kracht van uw verhaal over te brengen.

Voor vragen en informatie over Theater op Maat en de Workhsop kunt u contact opnemen met Monique Masolijn via sales@peeriscoop.nl.