&CO interieur textiel en meer

&CO is een productiebedrijf van textiele interieurproducten. Opgericht in 2009 in samenwerking met Vroon Meubelstoffering (sinds 1963). Van oorsprong zijn wij interieur adviseurs, wat we overigens nog steeds met passie doen! Gaande weg zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in “gestoffeerde maatproducten”. Wij produceren en verkopen materialen in de vorm van gestoffeerd maatwerk, speciaal voor u ontworpen, bedacht en vervaardigd. Daarnaast leveren wij diensten van kleur- en materiaaladvies tot en met een compleet interieuradvies. Flex&CO Akoestische oplossingen Sinds 2012 is ons dochterbedrijf aktief in maatwerk akoestiek oplossingen. www.flex-co.nl.

12Return

12Return is cloud-based software that enables brands in any industry to transform their reverse supply chain and to manage the challenges of product returns in a changing economy.

Capital Value

Professioneel en onafhankelijk vastgoedadvies Capital Value adviseert over vastgoedbeleggingen en strategische vastgoedvraagstukken. Dit doen wij voor beleggers, corporaties, overheid en ondernemingen. Onze diensten zijn: . Complexgewijze woningverkoop . Strategisch vastgoedadvies . Hold-sell analyses

Chez Heeren Jansen

Oude Veerhuis van Dordrecht richting 's Gravendeel, prachtig gelegen boven de rivier de Dordtse Kil

Coers Consultancy

Adviseur van diverse bedrijven en agent van diverse buitenlandse uitzendburo’s.

Cremer grafisch bedrijf

Cremer grafisch bedrijf: Vérder met drukwerk, dat is waar we voor staan. We investeerden we in een van de beste digitale drukpersen ter wereld: de nieuwste HP Indigo. En in 2016 verhuisden we naar een nieuw pand dat ruim tweemaal zo groot is. Wij gaan verder en wij brengen uw drukwerk verder met tal van fullservice oplossingen. Met ons drukwerk en vergaande service bieden wij iedere klant een aantal belangrijke garanties: * Hoge kwaliteit drukwerk * Supersnelle levertijden * IJzersterk in kleine oplages en persoonlijke mailings * Flexibel, makkelijk en snel bestellen * Fullservice oplossingen, nabewerking en verzending * Duidelijke en scherpe prijsstelling

De Gorkumse Fietskoerier

100% duurzame koerier. Ontzorgen van je post. Stadsdistributie voor koeriersdiensten Landelijk dekkend netwerk voor Gorinchemse webshops.

De Groot & Visser

DE GROOT & VISSER BUILDING Wij bouwen gevels. Onze integrale oplossingen maken nieuwbouw en transformaties efficiënter en duurzamer. Wij bouwen aan relaties. Door opdrachtgevers van A tot Z bij te staan. En door kennis te delen met onze bouwpartners. Wij bouwen aan de toekomst. Met innovaties die de energieprestatie, levensduur en herbruikbaarheid van gebouwen verbeteren. HUMAN Wij bouwen voor mensen. Ieder mens verdient een ideaal woon- en werkklimaat. Hierbij houden we rekening met de mensen van nu en van de toekomst. Ook zij hebben recht op een leefbare planeet. Tot slot bouwen we mét mensen. Vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme. Waardoor we samen resultaten behalen om trots op te zijn. ENERGY Wij zijn een bedrijf dat bruist van positieve energie. Die energie halen we uit onze missie: met duurzame gevels bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Samen met onze bouwpartners ontwikkelen we voortdurend nieuwe manieren om dit waar te maken. Deze successen geven ons de energie voor de volgende innoverende stap. Dat houdt ons in beweging.

Fincade B.V.

FINCADE ONTZORGT....... Met een innovatief dienstenportfolio ontzorgt Fincade haar opdrachtgevers bij het realiseren van oplossingen voor uitdagingen waarvoor de hedendaagse CFO zich gesteld ziet. Het betreft oplossingen rondom uitbesteding van financiele processen, interim-ondersteuning en evenwichtige opbouw van het personeelsbestand bij de opdrachtgevers. De totale dienstverlening is opgebouwd op 3 pijlers: Detachering, Uitbesteding Administratie, Finance Academy. DETACHERING Voor het structureel op orde brengen van uw financiële en administratieve processen kunt u terugvallen op onze interim-professionals. Deze professionals zijn geselecteerd en getraind op breed ontwikkelde en actuele financiële kennis gerelateerd aan de thema's waar u verantwoordelijk voor bent. Dankzij een unieke en strenge selectie van professionals binnen Fincade, niet alleen op relevante kennis, juiste houding en gedrag, maar ook op productiviteit, kunt u over dié professionals beschikken die u keer op keer verrassen door meer te bieden en te leveren dan u in eerste instantie verwacht. UITBESTEDING ADMINISTRATIE U behoudt de focus op uw core-business en Fincade de focus op uw administratie! U wordt ontzorgd door uitbesteding van uw administratie (of delen daarvan) waarbij de kosten een variabel karakter krijgen en tegelijkertijd een besparing ten opzichte van uw huidige administratiekosten (regelmatig 20% tot 40%) gerealiseerd wordt. Uitgangspunt is dat Fincade uw administratie voert zonder afbreuk te doen aan uw huidige systemen, processen en procedures. Fincade biedt u de mogelijkheid om de gehele of delen van uw administratie uit te besteden. De werkzaamheden worden niet voor een vast bedrag per gewerkt uur in rekening gebracht, maar voor een vast bedrag per prestatie-indicator. Samen met u selecteren we dié prestatie-indicatoren die voor u het beste te relateren zijn aan uw business. Ter illustratie: u zou kunnen denken aan een vast bedrag per door u geleverd product/dienst, een vast bedrag per verwerkte factuur, een vast percentage van de omzet, etc. FINCADE FINANCE ACADEMY (FFA) Kwaliteit zit door en door verweven in de dienstverlening en onze opdrachtgevers merken dit. Het is dan ook niet voor niets dat Fincade in toenemende mate de vraag van opdrachtgevers kreeg of zij het kwalitatief hoogwaardige personeel van Fincade in vaste dienst konden nemen. Om aan deze vraag te voldoen is de Fincade Finance Academy opgezet. Het FFA-concept bestaat uit 3 fases die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, te weten: - werving & selectie; - opleiding; - praktijk en begeleiding. Nadat ieder van deze fases is volbracht, mag u als opdrachtgever de high potential een aanbieding doen om bij u in dienst te treden. Uw organisatie kan haar eisen en wensen ten aanzien van het voor haar ideale traject kenbaar maken aan Fincade. Fincade zal uw wensen dan zoveel mogelijk in dit traject meenemen.

Flex Projects B.V.

Flex Projects, Design & Build is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf in het adviseren en realiseren van de meest uiteenlopende inrichtingsprojecten van kantoren en luxe woonhuizen. Wij zijn een jong bedrijf maar met jarenlange kennis en ervaring in de markt. Flex Projects staat voor verbondenheid, durf, creativiteit en kwaliteit, en werkt met een no-nonsense mentaliteit. Mooie projecten maak je samen!

Gain Automation Technology

Gain Automation Technology is uw partner bij het realiseren van besturings- en informatiesystemen in productieomgevingen.

GCC Print Professionals

De meest flexibele drukker van Gorinchem en omstreken Wij printen en drukken op álle materialen en alles al vanaf 1 exemplaar. En dankzij onze eigen studio, productie en koerier kunnen we alles maken, afwerken en met spoed bij je leveren. Van een enkel kopietje tot productie en bevestiging van groot formaat signing - zelfs op hoogte. Wij bieden je de beste oplossing, full service en op maat.

Heers

Heers is het online marketing bureau van midden Nederland en specialist op het gebied van online lead generatie. Onze zoekmachine marketing experts en conversie specialiseren zorgen samen met onze designers en developers voor de ultieme gebruikerservaring op websites. En die bezoekers op je website brengen we dusdanig in kaart dat je weet wie het zijn, wanneer ze zijn geweest en wat ze hebben bekeken en nog veel meer. Met deze gegevens zijn we in staat om bijvoorbeeld real-time de content op je website aan te passen voor je bezoeker. Als je bezoekers nou niet meer voor meer omzet zorgen weten we het ook niet meer ..

Koninklijke ERU

Koninklijke ERU is een zelfstandig Nederlands kaasbedrijf en is al meer dan 190 jaar niet meer weg te denken uit Woerden, stad in het groene hart van Nederland. Sinds de familie Ruijs in Woerden in 1824 haar kaashandel startte, is ERU deze vestigingsplaats trouw gebleven. Koninklijke ERU heeft een passie voor kaas en heeft zich toegespitst op de productie van kwaliteit smeltkaas producten. Met het alom bekende Goudkuipje heeft ERU een plekje veroverd bij vele Nederlandse gezinnen en ERU is met haar assortiment kaasproducten vandaag de dag nog altijd een vertrouwd beeld op de dagelijkse ontbijt- en lunchtafels van velen. Maar ook is innovatie belangrijk voor ERU. De wensen van consumenten staan daar altijd bij centraal. ERU speelt hierop in met productinnovaties die gezond en smaakvol zijn.

Loonprofit

Specialist op het gebied van verloningen van diverse cao’s; adviseer over procesoptimalisatie op HR gebied; adviseer en begeleid diverse HR verandertrajecten; ervaren (HR) manager. Ik werk op interim basis bij diverse opdrachtgevers, waaronder Achmea.

Ottevanger Accountancy

Ottevanger Accountancy is een middelgroot en zelfstandig accountantskantoor dat is gevestigd in Gorinchem. Vanouds zijn wij gespecialiseerd in advies en diensten inzake fusies, overnames, fiscale analyse, subsidies en financiering, voor met name familiebedrijven. Vandaag de dag laten ook middelgrote ondernemingen, vrije beroepsbeoefenaren, verenigingen, stichtingen en vermogende particulieren zich door ons kantoor terzijde staan met advies of in de uitvoering van werkzaamheden met betrekking tot: Accountancy Belastingadvies Loonadministratie Ottevanger Accountancy staat voor een resultaatgerichte en persoonlijke aanpak. Dankzij een uitgebreid en veelzijdig nationaal en internationaal netwerk van onafhankelijke adviseurs kunnen wij u langs korte lijnen op een breed gebied ondersteunen.

Peeriscoop

Cultuur zegt ons wie we zijn. Waar we vandaan komen. Als je niet weet waar je vandaan komt... zal je niet weten waar naartoe te gaan.

Superkeukens Arkel

Op zoek naar een goedkope kwaliteitskeuken? Dan zit u bij Superkeukens in Arkel juist! De showroom van Superkeukens Arkel is gevestigd in meubelwarenhuis Van der Vliet Wonen op het industrieterrein.In de showroom is ruimte voor zo'n vijftig voorbeeldkeukens!

Tandartspraktijk Gildenwijk

Iedereen wil graag een mooi en gezond gebit. Daarvoor kunt u bij ons terecht met uw hele gezin, van jong tot oud. Met de huidige, uitgebreide behandelmethoden en -technieken kunnen wij u helpen. Van preventie, mondhygiëne en poetstechnieken tot aan een uitgebreid zorg- en behandelplan. Wij hebben alle algemene behandelmethoden in huis. En dat is wel zo handig!

TéGéTèl • ICT • Telecom Specialisten

Binnen ons bedrijf leveren wij de volgende onderdelen: Vaste telefonie | Hosted telefonie | Mobiele telefonie | Internet | Cloud-oplossingen | ICT-beheer en beveiliging | Hosting | Hardware en Software | Track & Trace -systemen | Car inbouw

Tredion Automatisering BV

Voor ieder bedrijf en iedere organisatie een feilloos werkende ICT-omgeving. Altijd en overal. Dat is Tredion. Aangenaam in ICT. Gedreven en innovatief. Tredion helpt bedrijven vooruit.

Van Dorst Transport

De specialist op begeleid transport van en naar Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Van Helden Schoonmaak BV

Wij bieden een totaalaanbod aan facilitaire diensten, zoals schoonmaak, vloeronderhoud, glas-en gevelreiniging, opleverschoonmaak en levering van sanitaire artikelen.

Van Hollandse Bodem

Wij zijn Van Hollandse Bodem. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Voor uw nieuwe ‘bodem’ voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Alleen zo weten we zeker dat we de door ons geëiste hoge kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen. Wij leveren de beste gietvloer en microcement voor u. Voor minder doen we het niet. Zo werken we, al ruim 20 jaar.

Van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal Shop-in-Shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Bekijk hier onze top merken: MarcCain, Maison Scotch, Jacob Cohen, Luisa Cerano, Cambio en Creenstone jassen. Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide herenschoenen en damesschoenen shop, in samenwerking met Van Den Assem schoenen

Vintura

Vintura is een toonaangevend consultancy bureau in de zorgsector en life sciences. Met onze jarenlange ervaring en expertise in ziekenhuizen, farma en medical devices zetten wij ons dagelijks in om organisaties in deze sectoren beter te maken.