AB Loopbaancoaching

Praktijk voor loopbaancoaching, coaching, studiekeuzebegeleiding en talent- en teamontwikkeling. Aangesloten bij de NOLOC. Ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven voornamelijk technisch georiënteerde bedrijven.

Dierenkliniek Meerkerk

Dierenkliniek voor honden, katten, paarden, koeien, schapen, geiten en konijnen. Werken met 9 dierenartsen, 5 assistentes en een trimster, ieder met hun eigen specialisatie.

Van Helden Schoonmaak

Wij bieden een totaalaanbod aan facilitaire diensten, zoals schoonmaak, vloeronderhoud, glas-en gevelreiniging, opleverschoonmaak en levering van sanitaire artikelen.

Van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal Shop-in-Shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Bekijk hier onze top merken: MarcCain, Maison Scotch, Jacob Cohen, Luisa Cerano, Cambio en Creenstone jassen. Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide herenschoenen en damesschoenen shop, in samenwerking met Van Den Assem schoenen

Gain Automation Technology

Gain Automation Technology is uw partner bij het realiseren van besturings- en informatiesystemen in productieomgevingen.

Tandartspraktijk Gildenwijk

Iedereen wil graag een mooi en gezond gebit. Daarvoor kunt u bij ons terecht met uw hele gezin, van jong tot oud. Met de huidige, uitgebreide behandelmethoden en -technieken kunnen wij u helpen. Van preventie, mondhygiëne en poetstechnieken tot aan een uitgebreid zorg- en behandelplan. Wij hebben alle algemene behandelmethoden in huis. En dat is wel zo handig!

De Gorkumse Fietskoerier

100% duurzame koerier. Ontzorgen van je post. Stadsdistributie voor koeriersdiensten Landelijk dekkend netwerk voor Gorinchemse webshops.

Superkeukens Arkel

Op zoek naar een goedkope kwaliteitskeuken? Dan zit u bij Superkeukens in Arkel juist! De showroom van Superkeukens Arkel is gevestigd in meubelwarenhuis Van der Vliet Wonen op het industrieterrein.In de showroom is ruimte voor zo'n vijftig voorbeeldkeukens!

Fujitsu

Outsourcing van IT-diensten

GCC Print Professionals

De meest flexibele drukker van Gorinchem en omstreken Wij printen en drukken op álle materialen en alles al vanaf 1 exemplaar. En dankzij onze eigen studio, productie en koerier kunnen we alles maken, afwerken en met spoed bij je leveren. Van een enkel kopietje tot productie en bevestiging van groot formaat signing - zelfs op hoogte. Wij bieden je de beste oplossing, full service en op maat.

Van Dorst Transport

De specialist op begeleid transport van en naar Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Tredion Automatisering BV

Voor ieder bedrijf en iedere organisatie een feilloos werkende ICT-omgeving. Altijd en overal. Dat is Tredion. Aangenaam in ICT. Gedreven en innovatief. Tredion helpt bedrijven vooruit.

Rabobank Lek en Merwede

Advies over alle voorkomende vermogensvraagstukken voor de ondernemer en vermogende particulier

Peeriscoop

Cultuur zegt ons wie we zijn. Waar we vandaan komen. Als je niet weet waar je vandaan komt... zal je niet weten waar naartoe te gaan.

ESconsult BV

SAP consultancy with true added value by: Experience ESconsult was founded in 1999 and most of our consultants have been working with SAP long before then. This extensive experience helps our customers by; - Delivering solid SAP solutions based on best practice - Early warnings instead of solving afterwards Involvement Real involvement of your project team members is the key to success. Because of the involvement and commitment of our consultants to your projects, you will experience the difference between an answer and a widely supported solution. Our consultants don’t talk about you and me, but about us as a team. Dedication ESconsult will not stop until the solution has been found and is working to the customer's satisfaction. We are highly dedicated to our customers and are committed to providing the best solution to the problem.

Koker Vormgeving

Koker Vormgeving is een grafisch bureau dat voor jouw bedrijf mooie, creatieve marketing uitingen maakt. Voor RBC en Rapid doe ik alle vormgeving.

De Groot & Visser

DE GROOT & VISSER BUILDING Wij bouwen gevels. Onze integrale oplossingen maken nieuwbouw en transformaties efficiënter en duurzamer. Wij bouwen aan relaties. Door opdrachtgevers van A tot Z bij te staan. En door kennis te delen met onze bouwpartners. Wij bouwen aan de toekomst. Met innovaties die de energieprestatie, levensduur en herbruikbaarheid van gebouwen verbeteren. HUMAN Wij bouwen voor mensen. Ieder mens verdient een ideaal woon- en werkklimaat. Hierbij houden we rekening met de mensen van nu en van de toekomst. Ook zij hebben recht op een leefbare planeet. Tot slot bouwen we mét mensen. Vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme. Waardoor we samen resultaten behalen om trots op te zijn. ENERGY Wij zijn een bedrijf dat bruist van positieve energie. Die energie halen we uit onze missie: met duurzame gevels bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Samen met onze bouwpartners ontwikkelen we voortdurend nieuwe manieren om dit waar te maken. Deze successen geven ons de energie voor de volgende innoverende stap. Dat houdt ons in beweging.

Capital Value

Professioneel en onafhankelijk vastgoedadvies Capital Value adviseert over vastgoedbeleggingen en strategische vastgoedvraagstukken. Dit doen wij voor beleggers, corporaties, overheid en ondernemingen. Onze diensten zijn: . Complexgewijze woningverkoop . Strategisch vastgoedadvies . Hold-sell analyses

Vintura

Vintura is een toonaangevend consultancy bureau in de zorgsector en life sciences. Met onze jarenlange ervaring en expertise in ziekenhuizen, farma en medical devices zetten wij ons dagelijks in om organisaties in deze sectoren beter te maken.

PBS Advies

Met PBS Advies begeleid, train en adviseer ik praktijken, organisaties en bedrijven over gastvrijheid en gastvrij werken - in de breedste zin van het woord. Met de focus op gastvrije zorg en gastvrij leiderschap. Omdat ik hartstochtelijk geloof dat de wereld mooier wordt als ieder van ons op zijn eigen manier net een beetje gastvrijer is?