Borrelen met Björn

‘Wij moeten zorgen dat we niet opvallen’, zei de scheidsrechter Björn Kuipers tijdens zijn carrière. Hij onderscheidde zich echter dermate, dat hij de beste voetballers (Messi, Ronaldo, Neymar, Zlatan) floot en in 2021 zijn grote droom realiseerde: het leiden van de EK-finale op Wembley.
Buiten de stadions is hij als franchisenemer eveneens succesvol, snel na de omvorming van C1000 naar (meerdere) Jumbo supermarkten wordt die van Kuipers tot ’s lands beste uitgeroepen. Een scheidsrechter heeft veel raakvlakken met ondernemen; verschil is dat je als scheidsrechter een cruciale beslissing mogelijk onder nog hogere tijdsdruk maakt. Björn Kuipers neemt zijn publiek mee langs de vedettes, de arena’s en (krachten)velden. In zijn lezing zal hij spreken over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. De presentatie geeft een bijzondere indruk in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt.

Naast de lezing is er uiteraard voldoende ruimte om weer eens bij te praten. Gun ook je relatie/kennis/vriend een lidmaatschap bij de Rapid Business Club en meld ze aan als introducé. Tot vrijdag 25 maart om 19.30 uur in de Peeriscoop!